Maxton Design - Splittery

Podlesie 26,
32-830 Wojnicz

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 20 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Maxton Design jest rozwijającym się od 2004 roku przedsiębiorstwem. Jego działalność opiera się na projektowaniu, produkcji i sprzedaży nowoczesnych części tuningowych. Elementami tymi są listwy progowe, zderzaki oraz spoilery i splittery. Przy ich pomocy łatwo i szybko zmienisz wygląd swojego samochodu.

 

Dzięki estetycznym spoilerom i listwom progowym, auto zyska sportowego charakteru oraz poprawi się jego aerodynamika. Części te przeznaczone są dla klientów indywidualnych oraz sklepów partnerskich z terenu Unii Europejskiej. W 2006 roku w strukturze firmy pojawiła się niezależna jednostka Maxton Design. Jest to działająca w obrębie przedsiębiorstwa swego rodzaju agencja marketingowa, która zajmuje się promowaniem własnych produktów w internecie.


Maxton Design to zespół doskonale wykwalifikowanych projektantów oraz pracowników produkcji. Wszyscy razem czuwają nad prawidłową pracą nowoczesnego zaplecza maszynowego, do którego należą innowacyjne urządzenia do termoformowania, 5-osiowa frezarka CNC czy też narzędzia do laserowego skanowania 3D. Maxton Design korzysta też z nowoczesnych zdobyczy technologicznych w postaci najnowszych metod termoformowania ABS czy ręcznego i automatycznego laminowania. W procesach produkcyjnych wykorzystuje się tylko i wyłącznie najlepsze materiały, które są dostarczane przez wiodących na rynku producentów. 

 

Zobacz rownież: sklepy internetowe


Części tuningowe oferowane przez Maxton Design to elementy, których wysoką jakość i bezpieczeństwo użytkowania jest potwierdzone przy pomocy uzyskanych certyfikatów. Są to także świadectwa gwarantujące zgodność części z międzynarodowymi przepisami ruchu drogowego. 


Maxton Design dąży do bycia liderem na rynku firm oferujących nowoczesne części do tuningu samochodów. Z powodzeniem buduje renomę i rozpoznawalność swojej marki, oferując najlepszej jakości produkty w doskonałych cenach. Przedsiębiorstwo współpracuje z najlepszymi firmami kurierskimi, które dostarczają zamówienia do klientów i partnerów w 25 krajach w całej Europie. Firma prowadzi obsługę w języku polskim, angielskim, francuskim i niemieckim.

Maxton Design - Splittery (20)

Maciek

2022-04-14 12:44:51

Adres IP:

*.*.*.011

polecam

ocena

5
Irek45

2022-03-22 12:45:48

Adres IP:

*.*.*.165

polecam, dobra firma

ocena

5
Filip

2020-07-09 15:20:07

Adres IP:

*.*.*.99

Normalnie WOW! W życiu bym nie pomyślał, że to jest producent z Polski. Szacun!

ocena

5
Marcin

2020-07-01 19:33:46

Adres IP:

*.*.*.97

Polecam, bardzo profesjonalny sklep jeśli chodzi o obsługę klienta, okazali się bardzo pomocni przy montażu jak nie mogłem sobie poradzić, zamówienie też dosyć szybko zostało przysłane.

ocena

5
Adek31

2020-06-23 13:17:38

Adres IP:

*.*.*.35

Polecam ten sklep z częściami do tuningu, wszystko fajnie zaprezentowane i konkretnie opisane, do tego świetnie zorientowana w temacie obsługa.

ocena

5
Draxel

2020-06-15 11:26:10

Adres IP:

*.*.*.105

Moim zdaniem najlepszy producent części jeśli chodzi o tuning wizualny, mega dobre jakościowo.

ocena

5
Wawrzyk

2020-05-20 23:48:27

Adres IP:

*.*.*.41

Osobiście polecam zaglądnąć do nich na konto instagram - mnóstwo fajnych fot i jednocześnie inspiracji!

ocena

5
Tomasz

2020-04-27 20:29:33

Adres IP:

*.*.*.66

Doskonały producent, ja się mega jaram moim autkiem jak zostało podkręcone. Fajnie, że zamontowanie nowych części jest dosyć proste i nie wymaga demontażu oryginalnych elementów, polecam.

ocena

5
Adamus

2020-04-21 21:11:52

Adres IP:

*.*.*.53

Ja do mojego Camaro nigdzie indziej nie dostałem tak dopracowanych elementów, polecam każdemu kto prowadzi swoje Chevi!

ocena

5
Jessy

2020-03-07 21:40:41

Adres IP:

*.*.*.29

Zadowolony z jakości dostarczonych części, zamówienie zostało bardzo sprawnie zrealizowane.

ocena

5
Maro Maro

2019-10-23 16:43:18

Adres IP:

*.*.*.70

Muszę napisać, że ciężko się tu przyczepić jeśli o wykonanie chodzi, wszystko świetnie dopracowane i co dla mnie najważniejsze to wysoko odporne na promieniowanie UV a tym akurat nie każdy producent jest w stanie się pochwalić. Profeska!

ocena

5
Kamil

2019-06-15 17:00:49

Adres IP:

*.*.*.60

Świeżo po zamontowaniu mogę napisać, że jestem pod dużym wrażeniem jak zmienił się wygląd mojego AUDI. Wsadziłem brewki do przedniego zderzaka i nie mogę się nacieszyć jak to siadło pięknie!

ocena

5
Sebastian

2019-04-23 17:07:06

Adres IP:

*.*.*.43

Zakupiłem części tunningowe do samochodu z Maxton Design z polecenia znajomego. Jestem zadowolony, świetna jakość w parze z dobrą ceną. Polecam

ocena

5
Antek

2019-04-08 18:59:41

Adres IP:

*.*.*.5

Bardzo wysoka jakość oferowanych produktów, dostawa szybka, cena ok. Jestem zadowolony, pewnie skorzystam jeszcze w przyszłości.

ocena

5
Klient

2019-04-02 18:07:47

Adres IP:

*.*.*.45

duzy plus za szybką dostawę - polecam maxton design

ocena

5
ktoś

2019-03-22 18:46:05

Adres IP:

*.*.*.44

Kupowałem przetwornice od firmy Maxton Design do Chevrolet. Świetna jakośc, dostawa bardzo szybka.

ocena

5
Bartek

2019-02-14 23:58:58

Adres IP:

*.*.*.5

bardzo funkcjonalne i mocne lampy xenonowe od firmy Maxton Design.

ocena

5
Adam

2018-09-08 12:54:17

Adres IP:

*.*.*.53

A ja polecam wszystkim uniwersalne dokładki progowe od Maxton. Świetna jakość.

ocena

5
Marek

2018-08-04 13:56:07

Adres IP:

*.*.*.35

Warto wspomnieć o innowacji jaką stosuje firma Maxton Design w swoich produktach. Mianowicie pokrywanie produktów specjalną warstwą odporną na promieniowanie UV, która znacznie wzmacnia ich trwałość.

ocena

5
Patryk

2018-07-23 18:34:02

Adres IP:

*.*.*.83

Bardzo dobre jakościowo części tuningowe do samochodów. Największy asortyment z jakim się do tej pory spotkałem.

ocena

5

Inne firmy

Biuro Handlowe Janecki s.j.

Handlowa 34 lok. 2B
03-556 Warszawa

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Rad-Pol Włoskie meble

Al. Jerozolimskie 200
02-486 Warszawa

Średnia Ocena

5/5
Agencja Marketingowa Softnetium - grafika

Goździkowa 14 A/4
35-604 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Na rynku pojawia się bardzo dużo ofert pracy, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Kaczor Ewa. Sklep spozywczo -...

Kaczor Ewa. Sklep spozywczo - przemyslowy - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku znajduje się mnóstwo ofert zatrudnienia, na które można odpowiedzieć. Czy zatrudnienie w firmie Open E Poland Sp. z o.o. jest...

Open E Poland Sp. z o.o. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W internecie znajduje się wiele ofert zatrudnienia, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Hera s.c. Restauracja jest także...

Hera s.c. Restauracja - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Eric Jones

420 Lexington Ave
Pfpndq O New York

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Narożniki tapicerowane ELTAP

Mroczeń 203
63-604 Baranów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Adwokat Rzeszów M. Wojciechowska i wspólnicy

Mochnackiego 25/3
35-016 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Co to jest prawo karne?

Co to jest prawo karne?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?