HASBORG producent maszyn cukierniczych

Rakszawa 508,
37-111 Rakszawa

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 34 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Firma HASBORG to funkcjonujący na rynku od 1997 roku producent maszyn, urządzeń i linii przemysłowych do wyrobu ciastek i słodyczy. Dąży do zostania liderem w swojej branży, dlatego też stale udoskonala swój asortyment, wdraża nowe rozwiązania i podnosi kwalifikacje swoich pracowników tak, by mogli służyć fachową profesjonalną pomocą, zarówno techniczną, jak i z zakresu doradztwa.

Kompleksowe i przystosowane do potrzeb klienta usługi sprawiły, że firma cieszy się zainteresowaniem nie tylko w Polsce, ale również poza jej granicami. W swoich maszynach używa jedynie części pochodzących z pewnych, sprawdzonych źródeł, a przy tym stara się wprowadzać mechanizmy przyjazne środowisku - dlatego też swój sprzęt wyposaża w energooszczędne przekładnie i silniki. Zmniejszają one zużycie energii, a przy tym obniżają koszty produkcji, jednocześnie nie zaburzając wydajności procesów produkcyjnych.

Asortyment HASBORG jest stale poszerzany o innowacyjne maszyny, które znacznie usprawnią działanie nie tylko dużych zakładów produkcyjnych, ale też mniejszych cukierni i piekarni. W ofercie znaleźć można chociażby wielofunkcyjną i uniwersalną maszynę formującą TRIOMAX III, umożliwiająca produkowanie ciastek różnych rozmiarów, kształtów i faktur. Współpracuje ona z wieloma rodzajami ciasta i wyposażona jest w wiele dodatkowych opcji, w tym stemplarkę lub wałek spłaszczający.

Ponadto w ofercie znajdują się piece tunelowe czy urządzenia obsługujące czekoladę oraz posypki. Z powodzeniem można je ze sobą łączyć, tworząc profesjonalne, wydajne linie produkcyjne, a także korzystać z nich niezależnie, uzupełniając nimi wyposażenie swojego zakładu lub cukierni. Wszystkie one wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone w prosty, intuicyjny interfejs, dający możliwość zapisu receptur na karcie SD. Niezawodność maszyn HASBORG, stosowane w nich nowatorskie rozwiązania oraz fachowa obsługa zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów.

HASBORG producent maszyn cukierniczych (34)

Eryk

2022-01-23 16:34:09

Adres IP:

*.*.*.45

Polecam maszynę MAXDROP

ocena

5
~Katarzyna

2022-01-05 14:41:12

Adres IP:

*.*.*.49

Triomax III to jedna z lepszych maszyn.

ocena

5
Paweł

2021-10-09 20:09:42

Adres IP:

*.*.*.34

Polecam serdecznie maszynę Triomax III.

ocena

5
Edyta

2021-09-09 19:44:40

Adres IP:

*.*.*.89

Pozytywnie oceniam współpracę z firmą.

ocena

5
Kaja

2021-09-02 21:12:58

Adres IP:

*.*.*.56

Maszyny są proste w obsłudze, spełniają swoją rolę w mini cukierni.

ocena

5
Aleksandra

2021-07-29 18:03:19

Adres IP:

*.*.*.90

Polecam firmę Hasborg.

ocena

5
Tomasz

2021-07-08 17:30:42

Adres IP:

*.*.*.32

Bogaty asortyment firmy, bardzo polecam Hasborg.

ocena

5
Piotr

2021-07-02 21:45:40

Adres IP:

*.*.*.78

Polecam maszynę Triomax III, doskonała jakość sprzętu.

ocena

5
Wanda

2021-05-18 16:22:06

Adres IP:

*.*.*.77

Maszyny są wysokiej jakości.

ocena

5
Ewa

2021-04-05 17:43:39

Adres IP:

*.*.*.64

Bardzo dobra jakość maszyn cukierniczych.

ocena

5
Martyna

2021-03-13 19:34:15

Adres IP:

*.*.*.92

Serdecznie polecam maszyny do wypieków. Są proste w obsłudze.

ocena

5
Izabela

2021-03-11 19:45:11

Adres IP:

*.*.*.39

Serdecznie polecam urządzenie Triomax III.

ocena

5
Hubert

2021-03-01 16:05:45

Adres IP:

*.*.*.66

Polecam, wysoka jakość maszyn. Wszystko działa bardzo dobrze.

ocena

5
Monika

2021-02-18 15:07:46

Adres IP:

*.*.*.65

Wysoka jakość i miły kontakt z producentem.

ocena

5
Eryk

2021-02-13 09:39:11

Adres IP:

*.*.*.35

Miła obsługa i bardzo dobra jakość maszyn. Polecam serdecznie.

ocena

5
Sylwia

2021-02-11 16:35:13

Adres IP:

*.*.*.69

Polecam. Doskonałej jakości sprzęt, który każdego dnia służy w mojej piekarni. Szczególnie polecam piece.

ocena

5
Kamil

2021-01-24 15:15:51

Adres IP:

*.*.*.64

Bezawaryjne maszyny cukiernicze. Polecam!

ocena

5
Basia

2021-01-15 19:26:14

Adres IP:

*.*.*.36

Bezawaryjne maszyny na wysokim poziomie wykonania.

ocena

5
Ewka

2021-01-11 21:04:27

Adres IP:

*.*.*.87

Solidna jakość wykonania. Polecam!!!

ocena

5
Ewa

2021-01-05 15:32:01

Adres IP:

*.*.*.46

Mogę szczerze polecić. Sprzęt spełnia moje oczekiwania.

ocena

5
Martyna

2020-12-31 17:48:39

Adres IP:

*.*.*.18

Maszyny są rewelacyjne, bardzo polecam! Duży plus za łatwość w obsługiwaniu.

ocena

5
Mariola

2020-11-05 18:04:46

Adres IP:

*.*.*.22

Piece obrotowe są świetnej jakości, firma godna polecenia.

ocena

5
Łukasz

2020-07-27 07:47:01

Adres IP:

*.*.*.27

Firma stworzyła dla mnie bardzo atrakcyjną ofertę, do tego maszyny jeszcze przed wypuszczeniem można skonfigurować według własnego profilu działalności co dodatkowo podnosi moim zdaniem renomę producenta. Sam sprzęt w codziennej pracy spisuje się rewelacyjnie.

ocena

5
Bartosz

2020-07-17 07:37:22

Adres IP:

*.*.*.119

Odnotowałem znaczy skok produkcyjny odkąd korzystamy w piekarni z maszyn HASBORG. Polecam.

ocena

5
Adam

2020-06-19 10:26:10

Adres IP:

*.*.*.65

Sprzęt pracuje bardzo stabilnie, w kwestii mechanicznej jest praktycznie bez awaryjny a błędy oprogramowania maszyn serwis w większości przypadków usuwa zdalnie.

ocena

5
Ireneusz

2020-06-11 07:13:50

Adres IP:

*.*.*.47

Polecam tego producenta, sprzęt nastawiony jest na długą i regularną pracę a przy tym energooszczędny oraz mało zawodny.

ocena

5
Dominik

2020-05-19 15:32:55

Adres IP:

*.*.*.103

Moim zdaniem najlepsze wyposażenie zaplecza jeśli chodzi o automatyzację produkcji, polecam.

ocena

5
Rafał

2020-04-29 10:21:33

Adres IP:

*.*.*.95

Używamy od niedawna w zakładzie maszyny Choco Max, jestem pod wrażeniem możliwości jakie oferuje to urządzenie, polecam.

ocena

5
Marysia

2020-04-23 06:59:11

Adres IP:

*.*.*.36

Cieszę się, że mam możliwość pracy na urządzeniach marki HASBORG, to czysta przyjemność z wykonywanej pracy i osiąganych efektów.

ocena

5
Artur

2020-03-06 11:50:31

Adres IP:

*.*.*.67

Profesjonalny sprzęt, który moim zdaniem zadowoli nawet tych najbardziej wymagających cukierników, polecam.

ocena

5
Ada

2020-01-15 19:59:43

Adres IP:

*.*.*.23

Serdecznie polecam maszyny od firmy Hasborg.

ocena

5
Ada

2020-01-15 19:59:43

Adres IP:

*.*.*.23

Serdecznie polecam maszyny od firmy Hasborg.

ocena

5
Renata

2020-01-09 22:01:54

Adres IP:

*.*.*.99

Maszyna formująca TRIOMAX III jest jedną z lepszych na rynku, solidny sprzęt.

ocena

5
~Wiesiek

2019-12-05 12:59:23

Adres IP:

*.*.*.111

Wszystko stoi na najwyższym możliwym poziomie

ocena

5

Inne firmy

RESCOLD klimatyzacja chłodnictwo Rzeszów

kpt. Raginisa 1
35-513 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Klinika Stomatologiczna Pro-Familia Rzeszów

Witolda 6b
35-302 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Zamów schody bez VAT

Kościuszki
50-421 Wrocław

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Losowe komentarze

W internecie zamieszczanych jest wiele ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy zatrudnienie w firmie Teran - Sklep spozywczo -...

Teran - Sklep spozywczo - przemyslowy - Bogdan-Rogowska T. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W internecie pojawia się bardzo dużo ofert pracy, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Switezianka-Bis - Sklep...

Switezianka-Bis - Sklep wielobranzowy - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku zamieszczanych jest bardzo dużo ofert zatrudnienia, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Intermarche Supermarket...

Intermarche Supermarket Guarda sp. z o.o. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Narożniki tapicerowane ELTAP

Mroczeń 203
63-604 Baranów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Adwokat Rzeszów M. Wojciechowska i wspólnicy

Mochnackiego 25/3
35-016 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
gazetki promocyjne


Warszawa

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Co to jest prawo karne?

Co to jest prawo karne?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?