Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Sp. z o.o.

al. 29 Listopada 130,
31-752 Kraków

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 12 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa pomaga biznesom, instytucjom administracyjnym, oświatowym i działom kadrowym rozwikłać problemy prawne. Mówimy jak uniknąć złych skutków i jak skorzystać z możliwości. ✓ Dajemy gotowe rozwiązania i dokumenty gotowe do pobrania. ✓ Wydawnictwo SIPP - sprawimy, że prawo stanie się dla Ciebie proste. ✓ W prosty i przystępny sposób wyjaśniamy przepisy i tłumaczymy, jak się do nich dostosować. ✓ Praktycznie. Konkretnie. Indywidualnie. ✓ Doradzamy indywidualnie, odpowiadając na zadane przez Ciebie pytania. Analizujemy konkretne sytuacje, mówiąc co i jak zrobić. ✓ Szkolimy i publikujemy, byś rozwijał się zawodowo lub awansował.

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Sp. z o.o. (12)

~Katarzyna C.

2019-08-21 20:28:52

Adres IP:

*.*.*.36

Mam ten portal od dwóch miesięcy i myślę, że o kilka lat za krótko. Gdybym go miała od początku, myślę, że mogłabym o wiele lepiej rozwinąć swoją działalność.

ocena

5
~Kaska z Wrocławia

2019-08-16 17:30:30

Adres IP:

*.*.*.72

Ja w ramach abonamentu portalu Serwis Informacyjny przeszkoliłam już wszystkich pracowników w mojej firmie. Dodam, że w ramach jednego abonamentu :)

ocena

5
~Aska K.

2019-08-13 19:02:09

Adres IP:

*.*.*.9

Wzięłam sobie test portalu Serwis Informacyjny i testuję. Zobaczymy co tam ciekawego można znaleźć.

ocena

5
~Monika

2019-08-01 19:36:23

Adres IP:

*.*.*.165

Portal ten jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla nowych firm. Ja znalazłam tu wszystkie informacje jak rozwinąć się w tym pierwszym najtrudniejszym okresie.

ocena

5
~Jurek W.

2019-07-31 18:26:48

Adres IP:

*.*.*.255

Ostatnio natrafiłem przypadkowo na ten serwis i w mojej opinii jest on chyba najlepszy na naszym rynku.

ocena

5
~Adam

2019-07-24 20:15:49

Adres IP:

*.*.*.182

Zakupiłem portal Serwisu Informacyjnego Polskiego Prawa i na razie testuję, ale wydaje się być to ciekawa opcja doradcza.

ocena

5
~Mikra

2019-07-21 12:02:20

Adres IP:

*.*.*.4

Ciekawy produkt oferuje ta firma. W mojej opinii chyba najlepszy portal biznesowy dostępny na naszym rynku. Bardzo szeroki zakres wiedzy i informacji.

ocena

5
~Szymon Łos

2019-07-18 17:34:52

Adres IP:

*.*.*.189

Super portal. Mam go od kilku dni i już bardzo dużo skorzystałem. Bardzo przydatne porady inwestycyjne.

ocena

5
~Julita M.

2019-07-17 18:08:26

Adres IP:

*.*.*.116

Pracuję w Serwis Informacyjny Polskiego prawa od roku. Przyszłam na dwa miesiące i zostałam do dziś. Na razie nie chcę zmieniać pracy - bo mi tu dobrze.

ocena

5
~Koala

2019-07-07 13:22:31

Adres IP:

*.*.*.81

Można tu pracować, nie jest ciężko. Do dzwonienia można się przyzwyczaić, czas szybko płynie.

ocena

5
~Tomek

2019-07-02 18:56:40

Adres IP:

*.*.*.192

Pracuję tu od niedawna i bardzo mi się tu podoba. Na pewno jeszcze jakiś czas tu popracuję.

ocena

5
~Irena Motyka

2019-06-29 15:47:37

Adres IP:

*.*.*.33

Poleciłabym znajomym ta firmę jako bardzo dobre miejsce zatrudnienia. Możliwość rozwoju i dobrego zarobku.

ocena

5

Inne firmy

Śledź Group Sp Z. O. O Sp K.

Szkolna 2B
64-050 Wie Dębsko

Średnia Ocena

1/5
Gasconcept Kurpinscy s.c.

Składowa 13
09-100 Płońsk

Średnia Ocena

5/5
Odżywki dla sportowców i suplementy Fabryka Masy


Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Losowe komentarze

W sieci pojawia się bardzo dużo ofert zatrudnienia, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Biedronka jest także warta uwagi?...

Biedronka - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku pojawia się mnóstwo ofert zatrudnienia, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Prima - Restauracja jest także...

Prima - Restauracja - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku znajduje się mnóstwo ofert pracy, na które można aplikować. Czy praca w firmie Jazz Klub Rura jest także atrakcyjna? Jeżeli...

Jazz Klub Rura - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Krystian Metko

Legnicka
50-421 Wrocław

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
OTS HACOM POLYESTER

Lipnowska
87-100 Toruń

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Lokalmedia

Św. Marcin 43 I piętro
61-806 Poznań

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Foteliki dla dużych dzieci

Foteliki dla dużych dzieci

Hartowanie — gięcie szkła

Hartowanie — gięcie szkła

Rankingi fotelików samochodowych - dlaczego warto z nich korzystać

Rankingi fotelików samochodowych - dlaczego warto z nich korzystać