Rad-Pol Włoskie meble

Al. Jerozolimskie 200,
02-486 Warszawa

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 16 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Sklep internetowy RAD-POL oferuje stylowe meble włoskiej produkcji. Miejsce to tworzą ludzie z pasją, którzy wiedzą jak pięknie zaaranżowany wnętrze wpływają na jakość naszego życia. Włoskie meble są kwintesencją piękna i klasy. Odznaczają się unikalnym stylem. Poza tym RAD-POL - klasyczne meble oraz tkaniny dekoracyjne w swojej ofercie proponuje opcję realizacji mebli stosownie do indywidualnych upodobania, poprzez dokonanie wyboru zabarwienia drewna, sposobu wykończenia oraz rodzaju koloru tkanin lub skóry. Stylowe meble włoskiej produkcji są wykonane z naturalnych materiałów - drewna oraz tapicerowane tkaninami wysokiej jakości. Każdy z mebli jest zrobiony z najwyższą starannością i dopracowany w każdym, najmniejszym nawet detalu. Dzięki temu meble oferowane przez Marka Rad-Pol nie tylko fantastyczneie wypadają jako ozdoba wnętrza, ale także są wytrzymałe i posłużą na lata użytkowania.

Odwiedź powiązane informacje powiązane z Salony meblowe RAD-POL:


Rad-Pol Meble stylowe, tkaniny  to gwarancja profesjonalizmu i jakości. Poświadczają to nie tylko usatysfakcjonowani Klienci, ale także nagrody i wyróżnienia między innymi uzyskany w 2020 roku tytuł Złote Orły Tapicerstwa 2020. Salony firmy Rad-Pol są zlokalizowane w  WARSZAWA - Meble Jerozolimskie 200 (dawniej Mega Meble), WARSZAWA - salon firmowy - Stara Miłosna,WROCŁAW - Galeria Wnętrz Domar, POZNAŃ - Galeria Polskie Meble, KATOWICE - Strefa OUTLET - Centrum Handlowe Roździeń, GDAŃSK - Galeria City Meble. Zakupów można dokonywać zamawiając w sklepie internetowym https://www.rad-pol.com.pl.  Tkaniny dekoracyjne oraz meble włoskie RAD-POL oferuje przepiękne i odpowiednio opracowane kolekcje mebli wyprodukowanych we Włoszech do sypialni, salonu oraz jadalni. Za pomocą, których znacznie skomponować niepowtarzalne oraz praktyczne wnętrze. Dostępny jest tu również rozmaity asortyment mebli z różnych kategorii, między innymi : krzesła, konsole, komody, fotele, łóżka czy meble łazienkowe.  Rad-Pol Meble stylowe, tkaniny to również dodatki i oświetlenie, dopełniające całość aranżacji i pięknie wyeksponują oraz podkreślą jej atuty.


Objaśnienie stron www do wpisu dla Tkaniny dekoracyjne oraz meble włoskie RAD-POL:
Idealny pokój wypoczynkowy
Krzesła na płozach, czy są wygodne?
Co oferują nam obecnie producenci mebli?




Firma Rad-Pol od ponad 30 lat działa na rynku meblarskim. Zajmuje się ona produkcją oraz importem stylowych włoskich mebli. Salony firmy znajdują się w największych miastach w całej Polsce. Rad-Pol sprzedaje włoskie meble wysokiej jakości o modnym designie i niezwykłej funkcjonalności. Dodatkowo marka oferuje oświetlenie stworzone przez najlepszych producentów. W ramach oferty proponuje stylowe lampy, kinkiety oraz żyrandole.


W ofercie Rad-Pol są meble klasyczne o licznych zdobieniach, szklanych frontach, profilowanych nogach i łukach. Można tu znaleźć także meble retro inspirowane przeszłością. Dla miłośników nowoczesnego designu Rad-Pol oferuje szeroki wybór mebli nowoczesnych modnie wykonanych i wykończonych. Rad-Pol ogromną wagę przywiązuje do tego, by każdy mebel zrobiony został zgodnie z osobistymi oczekiwaniami i preferencjami klientów. Można więc swobodnie wybrać rodzaj i kolor tkaniny tapicerskiej, wybarwienie drewna i sposób wykończenia. Pozwala to na stworzenie mebli wyjątkowych o niepowtarzalnym wyglądzie.

W bogatej ofercie Rad-Pol znajdują się także tkaniny tapicerskie, zasłonowe, dekoracyjne i firany. Dostępne są również artykuły pasmanteryjne takie jak: sznury, taśmy ozdobne i chwosty. Firma Rad-Pol oferuje także stylowe oświetlenie takie jak żyrandole różnego rodzaju lampy czy kinkiety. Meble włoskie doskonale nadają się nie tylko do przestrzeni domowej, ale także publicznej. Świadczą o tym liczne realizacje miedzy innymi dla: Hotelu "Sheraton" w Warszawie, Kancelarii Sejmu, Pałacu Prezydenckiego Belweder czy Uniwersytetu Warszawskiego.

Rad-Pol Włoskie meble (16)

Barbara

2022-03-11 11:22:18

Adres IP:

*.*.*.753

Super sklep, na pewno jeszcze odwiedzimy go w przyszłości.

ocena

5
Ernest

2022-03-10 11:16:36

Adres IP:

*.*.*.875

Meble solidne, przyszły dobrze zapakowane.

ocena

5
Justyna

2022-02-16 11:20:01

Adres IP:

*.*.*.835

Meble solidnie wykonane z dobrej jakości materiałów. Stały kontakt z klientem.

ocena

5
Eliza

2022-01-19 11:20:18

Adres IP:

*.*.*.54

Meble przepiękne, niespotykane. Szczerze polecam.

ocena

5
Marika

2021-06-09 16:20:41

Adres IP:

*.*.*.142

Portal meblowy Rad-Pol oferuje szeroki asortyment mebli z Włoch. Dzięki nim można urządzić każde pomieszczenie- salon, kuchnię, pokój dla dziecka, jadalnię czy gabinet. Włoskie meble doskonale nadają się również jako wyposażenie biura, restauracji albo hotelu. Tak naprawdę można je zastosować wszędzie, gdzie chcemy wprowadzić powiew luksusu oraz cieszyć się komfortem lub zagwarantować go naszym gościom. Rad-Pol prowadzi również blog meblowy na temat aranżacji czy stylów w pomieszczeniach.

ocena

5
~Anna

2020-08-11 11:23:48

Adres IP:

*.*.*.75

Dzięki firmie Rad-Pol mogę się teraz cieszyć wymarzonymi meblami kuchennymi. Doradcy uwzględnili moje preferencje i wykonali meble zgodnie z moimi oczekiwaniami.

ocena

5
Artur

2019-05-31 15:25:26

Adres IP:

*.*.*.238

solidna firma swiadczaca fachowe uslugi

ocena

5
Gosia

2019-05-31 15:00:00

Adres IP:

*.*.*.3

zakupilam wloskie meble od rad pol jestem mile zaskoczona wspaniala obsluga klienta a co wiecej jakoscia mebli sa wykonane z wysokiej jakosci materialow i tworzyw

ocena

5
Karolina

2019-04-24 16:36:04

Adres IP:

*.*.*.167

Rad-Pol oferuje oryginalne meble włoskie, które można zakupić w sklepie internetowym działającym przy portalu. Są to produkty nowoczesne i stylowe, często lakierowane albo tapicerowane wysokiej jakości tkaninami. One także znajdują się w sklepie, jak i włoskie dywany, zegary, elementy oświetlenia i dekoracje. Rad-Pol prowadzi także blog z poradami na temat aranżacji. Poza tym zapewnia pomoc architektów w tworzeniu oryginalnych i komfortowych wnętrz w domach, biurach, hotelach czy restauracjach.

ocena

5
Gosia

2019-02-12 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.4

Serdecznie polecam firme Rad-Pol. Meble sa wykonane z wysokiej jakosci materialow, starannie. Sa bardzo efektowne. Osboscie zakupilam meble kuchenne a tera zplanuje mebelki do pokoju dzieciecego.

ocena

5
Michał Prokop

2019-02-08 09:52:09

Adres IP:

*.*.*.193

Rad-Pol to oferta wysokiej jakości mebli włoskich. Są to meble w całości wykonane z doskonałej jakości surowców i materiałów. Wyróżniają się również swoim nowoczesnym i pięknym designem. Rad-Pol to miedzy innymi meble kuchenne, do łazienki, do jadalni, meble sypialniane, meble do pokoju, gabinetu i wiele innych. Nawet najbardziej wymagający użytkownicy znajdą tutaj meble, które spełnią wszystkie ich oczekiwania. Rad-Pol zapewnia klientom kompleksową i profesjonalną obsługę.

ocena

5
Grzegorz

2019-02-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.5

Serdecznie polecam meble od Rad-Pol - bardzo funkcjonalne i eleganckie. Żona moja jest zachwycona i w sumie to ona mnie namówiła do zakupu tych mebli.

ocena

5
Paweł

2019-01-14 17:35:37

Adres IP:

*.*.*.199

Rad-Pol oferuje duży wybór wysokiej klasy włoskich mebli. W asortymencie rad-pol.com.pl dostępne są między innymi komody, łóżka, szafy, szezlongi, krzesła, łóżeczka, lampy, lustra i wiele innych produktów. Meble włoskie z oferty wyróżniają się świetną jakością i niezwykle modnym designem, który zachwyca. Są to meble doskonałe do kompleksowej aranżacji domu lub mieszkania. Rad-Pol to zawsze gwarancja solidnych produktów oraz profesjonalnej obsługi klienta.

ocena

5
Artur

2019-01-11 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.4

Zamawialem do firmy meble Rad- Pol a dokaldniej do hotelu. Naprawde prezentuja sie super, gowscie sa zadowoleni, na fotografiach pieknie wygladaja a wnetrzu dodaja niesamowitego uroku.

ocena

5
Monika

2019-01-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.3

Rad - Pol moja ulubiona firma meblarska, czesto ma znizki

ocena

5
Klient

2019-01-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.45

Zakupilem sofe i 2 fotele, sa starannie wykonane i prezentuja sie naprawde Ok, polecam

ocena

5

Inne firmy

Pracownia projektowania wnętrz Jakub Sawicki

Starzyńskiego 22/11
35-508 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Agencja Interaktywna Argonium

Goździkowa 14A/1
35-604 Rzeszów

Średnia Ocena

4.9/5
Internetowy sklep meblowy Jumeble.pl

Udorpie 132
77-100 Bytów

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

W internecie zamieszczanych jest wiele ofert zatrudnienia, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Litwinski Tadeusz....

Litwinski Tadeusz. Introligatornia, oprawa ksiazek i czasopism - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W internecie pojawia się bardzo dużo ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Banq Soft Sp. z o.o. jest także...

Banq Soft Sp. z o.o. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku znajduje się mnóstwo ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Pen-Kom Salon Komputerowy jest także...

Pen-Kom Salon Komputerowy - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Eric Jones

420 Lexington Ave
Pfpndq O New York

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Narożniki tapicerowane ELTAP

Mroczeń 203
63-604 Baranów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Adwokat Rzeszów M. Wojciechowska i wspólnicy

Mochnackiego 25/3
35-016 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Co to jest prawo karne?

Co to jest prawo karne?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?