Rad-Pol Włoskie meble

Al. Jerozolimskie 200,
02-486 Warszawa

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 13 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Firma Rad-Pol od ponad 30 lat działa na rynku meblarskim. Zajmuje się ona produkcją oraz importem stylowych włoskich mebli. Salony firmy znajdują się w największych miastach w całej Polsce. Rad-Pol sprzedaje włoskie meble wysokiej jakości o modnym designie i niezwykłej funkcjonalności.
 
Dodatkowo marka oferuje oświetlenie stworzone przez najlepszych producentów. W ramach oferty proponuje stylowe lampy, kinkiety oraz żyrandole. W ofercie Rad-Pol są meble klasyczne o licznych zdobieniach, szklanych frontach, profilowanych nogach i łukach. Można tu znaleźć także meble retro inspirowane przeszłością. Dla miłośników nowoczesnego designu Rad-Pol oferuje szeroki wybór mebli nowoczesnych modnie wykonanych i wykończonych.
 
Rad-Pol ogromną wagę przywiązuje do tego, by każdy mebel zrobiony został zgodnie z osobistymi oczekiwaniami i preferencjami klientów. Można więc swobodnie wybrać rodzaj i kolor tkaniny tapicerskiej, wybarwienie drewna i sposób wykończenia. Pozwala to na stworzenie mebli wyjątkowych o niepowtarzalnym wyglądzie. W bogatej ofercie Rad-Pol znajdują się także tkaniny tapicerskie, zasłonowe, dekoracyjne i firany. Dostępne są również artykuły pasmanteryjne takie jak: sznury, taśmy ozdobne i chwosty.
 
Firma Rad-Pol oferuje także stylowe oświetlenie takie jak żyrandole różnego rodzaju lampy czy kinkiety. Meble włoskie doskonale nadają się nie tylko do przestrzeni domowej, ale także publicznej. Świadczą o tym liczne realizacje miedzy innymi dla: Hotelu "Sheraton" w Warszawie, Kancelarii Sejmu, Pałacu Prezydenckiego Belweder czy Uniwersytetu Warszawskiego.

 

Rad-Pol Włoskie meble (13)

Eliza

2022-01-19 11:20:18

Adres IP:

*.*.*.54

Meble przepiękne, niespotykane. Szczerze polecam.

ocena

5
Marika

2021-06-09 16:20:41

Adres IP:

*.*.*.142

Portal meblowy Rad-Pol oferuje szeroki asortyment mebli z Włoch. Dzięki nim można urządzić każde pomieszczenie- salon, kuchnię, pokój dla dziecka, jadalnię czy gabinet. Włoskie meble doskonale nadają się również jako wyposażenie biura, restauracji albo hotelu. Tak naprawdę można je zastosować wszędzie, gdzie chcemy wprowadzić powiew luksusu oraz cieszyć się komfortem lub zagwarantować go naszym gościom. Rad-Pol prowadzi również blog meblowy na temat aranżacji czy stylów w pomieszczeniach.

ocena

5
~Anna

2020-08-11 11:23:48

Adres IP:

*.*.*.75

Dzięki firmie Rad-Pol mogę się teraz cieszyć wymarzonymi meblami kuchennymi. Doradcy uwzględnili moje preferencje i wykonali meble zgodnie z moimi oczekiwaniami.

ocena

5
Artur

2019-05-31 15:25:26

Adres IP:

*.*.*.238

solidna firma swiadczaca fachowe uslugi

ocena

5
Gosia

2019-05-31 15:00:00

Adres IP:

*.*.*.3

zakupilam wloskie meble od rad pol jestem mile zaskoczona wspaniala obsluga klienta a co wiecej jakoscia mebli sa wykonane z wysokiej jakosci materialow i tworzyw

ocena

5
Karolina

2019-04-24 16:36:04

Adres IP:

*.*.*.167

Rad-Pol oferuje oryginalne meble włoskie, które można zakupić w sklepie internetowym działającym przy portalu. Są to produkty nowoczesne i stylowe, często lakierowane albo tapicerowane wysokiej jakości tkaninami. One także znajdują się w sklepie, jak i włoskie dywany, zegary, elementy oświetlenia i dekoracje. Rad-Pol prowadzi także blog z poradami na temat aranżacji. Poza tym zapewnia pomoc architektów w tworzeniu oryginalnych i komfortowych wnętrz w domach, biurach, hotelach czy restauracjach.

ocena

5
Gosia

2019-02-12 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.4

Serdecznie polecam firme Rad-Pol. Meble sa wykonane z wysokiej jakosci materialow, starannie. Sa bardzo efektowne. Osboscie zakupilam meble kuchenne a tera zplanuje mebelki do pokoju dzieciecego.

ocena

5
Michał Prokop

2019-02-08 09:52:09

Adres IP:

*.*.*.193

Rad-Pol to oferta wysokiej jakości mebli włoskich. Są to meble w całości wykonane z doskonałej jakości surowców i materiałów. Wyróżniają się również swoim nowoczesnym i pięknym designem. Rad-Pol to miedzy innymi meble kuchenne, do łazienki, do jadalni, meble sypialniane, meble do pokoju, gabinetu i wiele innych. Nawet najbardziej wymagający użytkownicy znajdą tutaj meble, które spełnią wszystkie ich oczekiwania. Rad-Pol zapewnia klientom kompleksową i profesjonalną obsługę.

ocena

5
Grzegorz

2019-02-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.5

Serdecznie polecam meble od Rad-Pol - bardzo funkcjonalne i eleganckie. Żona moja jest zachwycona i w sumie to ona mnie namówiła do zakupu tych mebli.

ocena

5
Paweł

2019-01-14 17:35:37

Adres IP:

*.*.*.199

Rad-Pol oferuje duży wybór wysokiej klasy włoskich mebli. W asortymencie rad-pol.com.pl dostępne są między innymi komody, łóżka, szafy, szezlongi, krzesła, łóżeczka, lampy, lustra i wiele innych produktów. Meble włoskie z oferty wyróżniają się świetną jakością i niezwykle modnym designem, który zachwyca. Są to meble doskonałe do kompleksowej aranżacji domu lub mieszkania. Rad-Pol to zawsze gwarancja solidnych produktów oraz profesjonalnej obsługi klienta.

ocena

5
Artur

2019-01-11 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.4

Zamawialem do firmy meble Rad- Pol a dokaldniej do hotelu. Naprawde prezentuja sie super, gowscie sa zadowoleni, na fotografiach pieknie wygladaja a wnetrzu dodaja niesamowitego uroku.

ocena

5
Monika

2019-01-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.3

Rad - Pol moja ulubiona firma meblarska, czesto ma znizki

ocena

5
Klient

2019-01-01 00:00:00

Adres IP:

*.*.*.45

Zakupilem sofe i 2 fotele, sa starannie wykonane i prezentuja sie naprawde Ok, polecam

ocena

5

Inne firmy

Agencja interaktywna Technetium

Goździkowa 14a
35-604 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Zamów schody bez VAT

Kościuszki
50-421 Wrocław

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Przychodnia Rehavitae - USG Ostrowiec

Denkowska 45a
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

W internecie pojawia się bardzo dużo ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy zatrudnienie w firmie Zaklad medycyny sadowej jest...

Zaklad medycyny sadowej - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku pojawia się bardzo dużo ofert pracy, na które można aplikować. Czy praca w firmie Rong-Vang - Restauracja jest także korzystna?...

Rong-Vang - Restauracja - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku zamieszczanych jest mnóstwo ofert pracy, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Bros Lis. Kantor wymiany walut jest...

Bros Lis. Kantor wymiany walut - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Biuro Handlowe Janecki s.j.

Handlowa 34 lok. 2B
03-556 Warszawa

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Paweł Siastała flebolog Warszawa

Al. Jana Pawła II 11a
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Średnia Ocena

5/5
Exceleo - Meble włoskie

Goździkowa 14a/6
Rzeszów

Średnia Ocena

5/5

Artykuły

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Co to jest prawo karne?

Co to jest prawo karne?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?