Opsenio Sp. z o.o.

Parkowa 11,
30-538 Kraków

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 11 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

Opsenio Sp. z o.o. to firma branży IT, która specjalizuje się we wdrażaniu rozwiązań EAM i ITSM oraz świadczy usługi integracji wdrażanych systemów informatycznych. Spółkę tworzy zespół specjalistów, których kompetencje poparte są licznymi certyfikatami, a doświadczenie wieloma wdrożeniami na polskim oraz europejskim rynku.

Opsenio Sp. z o.o. (11)

~Radek Kaliński

2022-01-13 13:07:28

Adres IP:

*.*.*.223

Miła atmosfera – to przede wszystkim. Pracowałem już gdziekolwiek i nigdzie nie było takiej swobody i otwartości jak tutaj. W razie czego można liczyć na pomoc dosłownie każdego pracownika Opsenio. Wynagrodzenie zależne od zajmowanego stanowiska, ale raczej na dobrym poziomie. Mała rotacja w firmie świadczy o tym, że ludziom pracuje się tu dobrze. Najlepsza firma IT w jakiej mogłem pracować.

ocena

5
~Łukasz Cichocki

2021-12-21 15:57:17

Adres IP:

*.*.*.9

O firmie słyszałem już dawno, ale nie widziałem ogłoszeń o pracę. Mimo to złożyłem CV, a miesiąc później firma szukała pracownika na stanowisko juniora. Po rozmowie kwalifikacyjnej zostałem zatrudniony na okres próbny i tak pracuję do dziś. Jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o warunki finansowe. Współpracownicy z dużą wiedzą. Można się od nich wiele nauczyć. To miejsce dla ludzi, którzy chcą się rozwijać i ciągle zdobywać nowe umiejętności.

ocena

5
~Hubert Masłowski

2021-11-16 10:54:37

Adres IP:

*.*.*.43

Już podczas wejścia do firmy i pierwszego wrażenia widać, że atmosfera w Opsenio jest koleżeńska. Nie jest to typowa korporacja, o czym przekonałem się tuż po zatrudnieniu. Początkowo byłem na okresie próbnym, ale szybko dano mi nową umowę. Większość pracowników pracuje tu dłuższy okres, a w firmie nie ma dużej rotacji. Jeżeli chodzi o projekty, pracujemy dla ciekawych i dużych firm. Dla mnie jest to świetne miejsce do rozwijania umiejętności i zdobywania wiedzy, co ułatwiają bardziej doświadczeni koledzy. Przed zatrudnieniem się słyszałem pozytywne opinie o Opsenio, teraz mogę je tylko potwierdzić ;)

ocena

5
~Przemysław Anczak

2021-10-20 16:25:00

Adres IP:

*.*.*.145

Wynagrodzenie zawsze na czas, z czym u mnie poprzednio bywało różnie. Opsenio realizuje bardzo ciekawe projekty i może pochwalić się naprawdę dobrymi warunkami pracy. Biuro świetnie wyposażone, do tego pyszna kawa i atmosfera, za którą można wyróżnić firmę. Jestem tu już trzeci miesiąc i dotychczas wstrzymywałem się z opinią, ale Opsenio od początku zrobiło i robi na mnie dobre wrażenie. Szefostwo to osoby na poziomie, dzięki czemu firma działa wg konkretnej strategii i z miesiąca na miesiąc się rozwija, a wraz z nią jej pracownicy. Opsenio zatrudnia osoby początkujące, jak również doświadczonych programistów. Jest się od kogo uczyć :)

ocena

5
~Marek P.

2021-09-17 16:07:04

Adres IP:

*.*.*.190

Jako dość świeży pracownik firmy Opsenio powiem, że szefostwo firmy, jak również zatrudnieni pracownicy są przyjaźnie nastawieni na nowe osoby, które przychodzą do pracy. Zostałem zatrudniony na stanowisko juniora i niektóre zadania wykraczały poza mój poziom wiedzy. Na szczęście trafiłem na osoby, które pomogły mi się wdrożyć w nowe obowiązki. Jestem tu już 3 miesiąc i póki co jestem zadowolony. Wynagrodzenie na początek ok., ale z biegiem czasu mam nadzieję, że stawka pójdzie w górę. Polecam aplikowanie do firmy zwłaszcza osobom młodym

ocena

5
~Mateusz Krawczyk

2021-08-18 10:49:23

Adres IP:

*.*.*.113

Jeśli do Opsenio uda się dostać, można pracować tu dłuższy czas i ciągle się rozwijać. W firmie pracują wykwalifikowani specjaliści, jak również młodsi pracownicy, którzy dopiero uczą się tego fachu. Opsenio stawia na młode osoby i daje naprawdę duże możliwości. Wewnątrz panuje miła atmosfera, w razie problemów można liczyć na pomoc innych i uczyć się od siebie nawzajem. Pracuję już rok i mam nadzieję, że zostanę tu jak najdłużej. Polecam!

ocena

5
~Tomek Prajsnar

2021-07-12 14:18:58

Adres IP:

*.*.*.194

Po 10 latach w poprzedniej firmie aplikowałem do Opsenio na stanowisko seniora. Firmę znałem jako podmiot konkurencyjny dla mojej poprzedniej, ale dobrze radzącej sobie na rynku. Właściwie była t dla nas główna firma konkurencyjna. Z rzeczy, jakie udało mi się zauważyć po pierwszym tygodniu to organizacja pracy. Wszystko wewnątrz jest poukładane, dzięki czemu łatwiej można wykonywać konkretne zadania. Co do atmosfery, o której pisał ktoś wyżej, również mogę się zgodzić. Zostałem bardzo dobrze przyjęty. Mimo sporego doświadczenia jest kilka nowych rzeczy, których muszę się nauczyć. Tak czy inaczej zmianę pracy oceniam na plus :)

ocena

5
~Darek G.

2021-06-16 09:03:51

Adres IP:

*.*.*.251

Trafiłem tu w zeszłym roku, a firmę Opsenio polecił mi kolega, który nadal tutaj pracuje. Byłem świeżo po studiach i zostałem zatrudniony na szczeblu juniora. Przez ponad rok nauczyłem się wiele praktycznych rzeczy pod okiem bardziej doświadczonych kolegów, których mam w pokoju. Projekty są przeróżne, a na podstawie niektórych zadań ciągle można się wiele nauczyć niezależnie od posiadanego stanowiska. Firmę cenię za atmosferę i zarobki, na jakie można liczyć tutaj. Super miejsce dla początkujących i zaawansowanych programistów.

ocena

5
~Adam Winiarski

2021-05-14 09:40:35

Adres IP:

*.*.*.95

Pracuje tu już ponad rok. O firmie Opsenio dowiedziałem się od znajomego, który 2 lata wcześniej skończył studia i podjął tu zatrudnienie. Akurat po mojej obronie firma rekrutowała na stanowisko juniora. Złożyłem CV i otrzymałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną. Choć zainteresowanie było duże, dostałem się na to stanowisko, na którym pracuję do dziś. Przez ten okres nauczyłem się więcej niż na studiach i w najbliższym czasie będę chciał przejść na poziom mid. Wiele ciekawych projektów i całkiem przyzwoite wynagrodzenie :)

ocena

5
~Marcin Lewicki

2021-04-08 13:25:31

Adres IP:

*.*.*.229

Do firmy Opsenio zostałem przyjęty jeszcze w 2019 roku i zaczynałem od stażu z uczelni. Po jego zakończeniu firma zaproponowała mi pracę, mimo że byłem na ostatnim roku studiów. Od zeszłego roku pracuję na stanowisku juniora i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim z projektów, w jakich biorę udział, ludzi, z którymi współpracuje i zarobków, jakie za pracę otrzymuję. Do tego dochodzą różnego rodzaju benefity. Praca super, czasem przerastająca moje umiejętności, ale dzięki temu można się rozwijać. Polecam :)

ocena

5
~Wojtek K.

2021-03-23 08:32:46

Adres IP:

*.*.*.229

Pracowałem w Opsenio ok. 3 lat. Firma zawsze podchodzi do pracownika z należytym szacunkiem i jest otwarta na jego problemy, bądź propozycje. Pensje zawsze były płacone w terminie. Zarobki zależne od stanowiska i doświadczenia, jednak na dobrym poziomie. To był mój drugi pracodawca i jak dotąd najlepszy. Dużo się nauczyłem w firmie, za co jestem bardzo wdzięczny. Polecam pracę w firmie głównie ze względu na perspektywę rozwoju. Wojtek

ocena

5

Inne firmy

Pracownia projektowania wnętrz Jakub Sawicki

Starzyńskiego 22/11
35-508 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7
39-400 Tarnobrzeg

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Akcesoria meble - hamulce do mebli

Generała Mariana Langiewicza 33
35-021 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Na rynku pojawia się wiele ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Gryczko Robert. Instalatorstwo sanitarne i gazowe...

Gryczko Robert. Instalatorstwo sanitarne i gazowe - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku znajduje się mnóstwo ofert pracy, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Puls s.c. G. Miazek i P. Miazek jest także...

Puls s.c. G. Miazek i P. Miazek - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W sieci znajduje się wiele ofert zatrudnienia, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Arel s.c. Palarnia kawy. Herbaciarnia...

Arel s.c. Palarnia kawy. Herbaciarnia - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Klinika Naczyniowa Doppler Instytut Warszawa

Josepha Conrada 24
01-922 Warszawa

Średnia Ocena

5/5
Rad-Pol Gdańsk meble włoskie

Grunwaldzka 211
80-266 Gdańsk

Średnia Ocena

5/5
MaxtonDesign

Podlesie 26
35-380 Wojnicz

Średnia Ocena

5/5

Artykuły

Polskie superowoce, co się do nich zalicza?

Polskie superowoce, co się do nich zalicza?

Maszyny typu multidrop — jak działają?

Maszyny typu multidrop — jak działają?

Rodzaje i zastosowanie balustrad

Rodzaje i zastosowanie balustrad