Klinika Medycyny Estetycznej Warszawa dr Parda

Gruszek i Jabłuszek 7,
05-502 Piaseczno

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 15 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

W Klinice Medycyny Estetycznej Dr Parda można bezinwazyjnie i skutecznie poprawić wygląd i wyleczyć wiele problemów estetycznych. Klinika działa już ponad 5 lat i prowadzona jest przez lekarza medycyny estetycznej Barbarę Pardę-Głomską. Placówka mieści się zaledwie 25 km od centrum Warszawy i jest zlokalizowana na spokojnym, cichym osiedlu. Pacjenci korzystający z kliniki mają więc zapewnioną kameralną atmosferę, w której mogą się w pełni odprężyć i zrelaksować. Do terapii oferowanych w klinice wykorzystywane są nowoczesne urządzenia technologiczne, które oferują skuteczność, a zarazem bezinwazyjność. Materiały i preparaty do zabiegów są wyrobami medycznymi i posiadają stosowne certyfikaty. Pacjenci mogą mieć dzięki temu pewność, że każda procedura odbywa się z poszanowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa.

Klinika specjalizuje się w takich obszarach jak: medycyna estetyczna, dermatologia estetyczna, ginekologia estetyczna, psychodietetyka, psychiatria dla dorosłych. Prowadzone są także zajęcia szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy, w trakcie których zapoznawani są oni z zasadami i sposobami przeprowadzania poszczególnych procedur. Mogą one odbywać się indywidualnie i grupowo. W trakcie zajęć kładzie się nacisk na praktykę, tak aby po ich zakończeniu, specjalista mógł uzyskać możliwość samodzielnego przeprowadzania terapii.

 

Sprawdź pozostałe artykuły powiązane z Profesjonalny gabinet medycyny estetycznej Warszawa :

  

Linki do bazy przypisów dla serwisów internetowych Flebologii Gabinet medycyny estetycznej Piaseczno :

Klinika oferuje zabiegi na twarz i ciało, które pozwalają zatrzymać oznaki starzenia, a także zlikwidować najczęstsze problemy dermatologiczne skóry, takie jak blizny, rozstępy czy przebarwienia. Można również tutaj wykonać najpopularniejsze zabiegi takie jak wampirzy lifting czy wypełnianie własnym tłuszczem.W klinice można dokonać bezinwazyjnej korekty nosa, powiększania ust oraz niechirurgicznego liftingu. Klinika Medycyny Estetycznej Dr Parda jako jedna z niewielu oferuje zabiegi dla kobiet w ciąży i karmiących piersią.

Dostępny w gabinecie dr Pardy termolifting RF INFINI jest doskonałą alternatywą dla agresywnych laserowych zabiegów odmładzania
Co nam daje taki zabieg? Przede wszystkim znaczną poprawę wyglądu twarzy poprawiając jej owal czy opadające policzki, ale można go stosować także na skórę szyi, dekoltu, brzucha, dłoni, piersi i ramion. Co ważne zabieg nie przegrzewa naskórka, jest wykonywany przy użyciu głowicy wyposażonej w mikroigły, bezpośrednio po zabiegu następuje obkurczanie włókien kolagenowych przez co skóra staje się bardziej napięta. Zabieg wykonywany w profesjonalnym gabinecie jest komfortowy i bezpieczny, a co najważniejsze daje spektakularne efekty. Z zabiegu można skorzystać 3 razy w odstępie miesiąca.

Klinika Medycyny Estetycznej Warszawa dr Parda (15)

Zuzka

2022-04-09 13:21:13

Adres IP:

*.*.*.333

Jestem zadowolona z rezultatu.

ocena

5
Hubert

2022-02-05 13:22:05

Adres IP:

*.*.*.208

Profesjonalna klinika, polecam.

ocena

5
Kinga

2020-04-09 15:28:01

Adres IP:

*.*.*.95

Oprócz szeregu zabiegów estetycznych, które miałam okazje zrobić w klinice na uwagę zasługuję również świetny dietetyk.

ocena

5
Lidka

2020-03-03 17:06:52

Adres IP:

*.*.*.71

Wykonywałam ostatnio zabieg z wykorzystaniem osocza bogatopłytkowego, który poleciła mi dr Barbara, super efekty. Dziękuje.

ocena

5
Ada

2020-02-23 13:55:08

Adres IP:

*.*.*.75

Klinika posiada świetne rekomendacje, sama nigdy nie narzekałam na efekty zabiegów tutaj. Lokalizacja to moim zdaniem ogromny plus, w ścisłej okolicy Warszawy a jednak pięknie i zacisznie z dala od hałasu miasta.

ocena

5
lady64

2019-12-30 23:58:59

Adres IP:

*.*.*.4

Jestem zachwycona botoksem. Nie mam lwiej zmarszczki wszystko profesjonalnie sterylnie, dziękuję Pani M.

ocena

5
Gosia

2019-11-17 06:55:28

Adres IP:

*.*.*.68

Lifting RF INFINI czyni cuda.

ocena

5
Dominika

2019-09-14 15:26:19

Adres IP:

*.*.*.62

Zabieg termoliftingu wykonany w klinice dr Parda to bardzo satysfakcjonująca dla mnie poprawa wyglądu dekolu.

ocena

5
Olga

2019-07-15 20:54:08

Adres IP:

*.*.*.59

Polecam wszelakie zabiegi z użyciem termoliftingu w klinice dr Parda

ocena

5
klinika medycyny estetycznej warszawa

2019-05-30 23:59:59

Adres IP:

*.*.*.22

Byłam bardzo zadowolona,miła obsługa i bardzo higienicznie,polecam

ocena

5
Monika

2019-04-23 12:59:00

Adres IP:

*.*.*.5

Nici PDO. Coś tam to nawet działa. Jest obiecująco. Fajna klinika, godna polecenia. polecam Klinike medycyny estetycznej Warszawa

ocena

5
Magda

2019-04-07 18:14:47

Adres IP:

*.*.*.100

Bardzo dobra klinika medycyny estetycznej polecam.

ocena

5
ania

2019-04-01 14:03:05

Adres IP:

*.*.*.4

Korzystałam z zabiegu Drparda termolifting frakcyjny RF INFINI i już po pierwszym zabiegu widzę efekty. Jakby moja skóra się bardziej napięła mniej widoczne są chomicze policzki na , których punkcie miałam znaczne kompleksy. Klinika medycyny estetycznej Warszawa jest ok. Narazie kończe te zabiegi dam znać jak efekt końcowy:)

ocena

5
Weronika

2018-11-12 05:45:15

Adres IP:

*.*.*.447

10 lat młodsza wyglądam i się czuję :D

ocena

5
Aga

2018-06-12 14:01:56

Adres IP:

*.*.*.552

Znają się na rzeczy.!!

ocena

5

Inne firmy

Unimot Energia i Gaz

Cypriana Kamila Norwida 2
80-280 GDAŃSK

Średnia Ocena

1/5
Pracownia projektowania wnętrz Jakub Sawicki

Starzyńskiego 22/11
35-508 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Śledź Group Sp Z. O. O Sp K.

Szkolna 2B
64-050 Wie Dębsko

Średnia Ocena

1/5

Losowe komentarze

W sieci pojawia się mnóstwo ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Abiko FPHU Wojciech Czyrek jest także...

Abiko FPHU Wojciech Czyrek - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku znajduje się wiele ofert pracy, na które można aplikować. Czy praca w firmie Bis. Firma - Borkowski W. jest także warta uwagi?...

Bis. Firma - Borkowski W. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W internecie znajduje się wiele ofert pracy, na które można aplikować. Czy praca w firmie Pieknik Piotr - Sklep spozywczo - przemyslowy...

Pieknik Piotr - Sklep spozywczo - przemyslowy - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Narożniki tapicerowane ELTAP

Mroczeń 203
63-604 Baranów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Adwokat Rzeszów M. Wojciechowska i wspólnicy

Mochnackiego 25/3
35-016 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
gazetki promocyjne


Warszawa

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Czym są materiały kompozytowe i jakie mają zastosowanie?

Co to jest prawo karne?

Co to jest prawo karne?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?

Mosiężne oświetlenie, gdzie się sprawdzi?