Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.Eu Dtj s.c.

Lubostroń 23/3,
30-383 Kraków

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 13 ocen

5

Poziom obsługi klienta

5

Jakość wykonanej usługi/produktu

5

Polecił(a)bym tę firmę znajomym

CENTRUM INNOWACYJNE DLA BIZNESU I EDUKACJI POLSKIEPRAWO.EU DTJ S.C. to wydawnictwo internetowe, którego celem jest jest rozpowszechnianie wiedzy dotyczącej przepisów prawa ze szczególnym uwzględnieniem prawa pracy, prawa ubezpieczeń społecznych, prawa oświatowego i prawa podatkowego. Pomaga biznesom, instytucjom administracyjnym, oświatowym i działom kadrowym rozwikłać problemy prawne. Nasze portale dostarczają kompletne, wiarygodne i aktualne informacje ze wszystkich dziedzin prawa, ułatwiając analizę działalności gospodarczej.

Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.Eu Dtj s.c. (13)

~Konrad W.

2019-08-21 20:26:48

Adres IP:

*.*.*.36

Polskieprawo.eu to najlepszy portal doradczy z jakiego miałem okazje kiedykolwiek korzystać. Super

ocena

5
~Krzyśka Ryba

2019-08-16 17:28:29

Adres IP:

*.*.*.72

Miałam ten serwis, korzystałam i zmieniłam na inny. Teraz żałuję, że zmieniłam. Za miesiąc ponownie wracam do Polskieprawo.eu

ocena

5
~Miłosz Walewski

2019-08-13 18:58:51

Adres IP:

*.*.*.9

Skorzystałem ostatnio ze szkoleń z Centrum Innowacji Polskiego Prawa i jestem bardzo zadowolony bo przeszkoliłem całą swoją załogę bez żadnych kosztów. Polecam

ocena

5
~Adam

2019-08-01 18:02:39

Adres IP:

*.*.*.104

Super sprawa za tak niewielkie pieniądze. Na samego prawnika wydaję pięć razy więcej, a tu jest ich całe grono. Sprawdziłem - porady są rzetelne i profesjonalne.
Polecam

ocena

5
~Dorota Miłosz

2019-07-31 18:18:47

Adres IP:

*.*.*.255

Korzystam z portalu Centrum Innowacji już od kilu lat i mogę go polecić, wszystkim osobom szukającym profesjonalnego wsparcia.

ocena

5
~Klarysa

2019-07-24 20:14:18

Adres IP:

*.*.*.182

Mogę polecić ten produkt. Ciekawe porady i wyjaśnienia przepisów, sporo też aktualności. Co dzień coś nowego.

ocena

5
~Paolo

2019-07-21 12:00:22

Adres IP:

*.*.*.4

Bardzo ciekawy portal biznesowy za niewielkie pieniądze. Moim zdaniem warto mieć.

ocena

5
~Iwona Małek

2019-07-18 17:31:19

Adres IP:

*.*.*.189

Opinię na temat tego portalu mam bardzo dobrą. Znalazłam tu wszystkie informacje których poszukiwałam, do tego też wszelkie wyjaśnienia. Super!

ocena

5
~Tomasz Kulicki

2019-07-17 18:06:45

Adres IP:

*.*.*.116

Pracowałem w Centrum Innowacji w okresie wakacyjnym w ubiegłym roku. Bardzo polecam tak sobie dorabiać w wakacje bo całkiem nieźle zarabiałem. Teraz pracuje tam mój kolega i też nie narzeka.

ocena

5
~Krzysiek

2019-07-07 13:19:58

Adres IP:

*.*.*.81

Bardzo dobre zarobki w tej firmie. Po miesiącu pracy stać mnie już było na dobre wakacje. Polecam

ocena

5
~Katarzyna

2019-07-02 18:53:20

Adres IP:

*.*.*.192

Zatrudniłam się w firmie rok temu i tak jak na początku byłam zadowolona, tak do tej pory nadal jestem. Jest super.

ocena

5
~Kaśka Biały

2019-06-30 14:35:15

Adres IP:

*.*.*.118

Bardzo interesujące miejsce pracy. Miła atmosfera, fajni ludzie i zarobki też całkiem ok.

ocena

5
~Konrad T.

2019-06-29 15:51:04

Adres IP:

*.*.*.33

Pracowałem w tej firmie w ubiegłym roku i bardzo polecam. Fajna atmosfera, ciekawi ludzie i dobre zarobki. Super

ocena

5

Inne firmy

Mesologic Systems - Urządzenia do medycyny estetycznej

Wyszyńskiego 62
05-220 Zielonka

Średnia Ocena

5/5
Gabinet stomatologiczny Kołodziejczykowie

Obrońców Poczty Gdańskiej 10a
35-309 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Klinika medycyny estetycznej Warszawa

Gruszek i Jabłuszek 7
05-502 Piaseczno

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Na rynku pojawia się bardzo dużo ofert zatrudnienia, na które można odpowiedzieć. Czy praca w firmie Duo II Pizzeria jest także...

Duo II Pizzeria - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Na rynku pojawia się mnóstwo ofert pracy, na które można aplikować. Czy zatrudnienie w firmie Alex-Pack PPH A. Wajdzik jest także warta...

Alex-Pack PPH A. Wajdzik - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

W sieci pojawia się mnóstwo ofert pracy, na które można odpowiedzieć. Czy zatrudnienie w firmie Neon - Sklep zoologiczny - Nieminska B....

Neon - Sklep zoologiczny - Nieminska B. - Opinia

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Ostatnio dodane firmy

Krystian Metko

Legnicka
50-421 Wrocław

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
OTS HACOM POLYESTER

Lipnowska
87-100 Toruń

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Lokalmedia

Św. Marcin 43 I piętro
61-806 Poznań

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Foteliki dla dużych dzieci

Foteliki dla dużych dzieci

Hartowanie — gięcie szkła

Hartowanie — gięcie szkła

Rankingi fotelików samochodowych - dlaczego warto z nich korzystać

Rankingi fotelików samochodowych - dlaczego warto z nich korzystać